Maddie

Maddie's picture
Maddie
@MaddieG
Member since

July 2017

0
Posts
120
Comments
#49
-5
Upvotes
#6060
Followed tags

Maddie isn't following any tags yet.

5 days 5 hours ago - Commented on Print Quality Question

+1
0
-1

Hi there, 

 

What printer are you using?

 

Best,

Maddie - 3D Hubs

1 week 3 days ago - Commented on Plastic oozing thorugh hot end

+1
0
-1

This is due to the nozzle not being tight enough against the heat break inside the hotend. Once it's at temp, you might notice that you can tighten it a bit more. 

 

I hope this helps!

 

Best,

Maddie - 3D Hubs

1 week 4 days ago - Commented on software

+1
0
-1

You'll need to convert it to an .stl file first, most CAD Programs have an export option for that. 

 

Then you can import the .stl file into your slicer (Slic3r, Cura, Simplify3D, etc.) to create the gcode file for your printer. 

 

Best,

Maddie - 3D Hubs

2 weeks 4 days ago - Commented on Prints in little dots rather than full lines

+1
0
-1

Hi, 

 

It looks like your nozzle is a bit too far from the bed, I'd recommend re-leveling. 

 

Best,

Maddie - 3D Hubs

2 weeks 5 days ago - Commented on 3D print problems

+1
0
-1

Hi there, 

 

Your nozzle is too close to the bed. Try re-leveling with a piece of printer paper. There should be a little friction between the paper and nozzle when it's between the nozzle and bed. 

 

Good luck!

 

Best,

Maddie - 3D Hubs

3 weeks 3 days ago - Commented on Cr-10s quality issues

3 weeks 3 days ago - Commented on Weird vertical bumps (lines) on every print

+1
0
-1

increasing the number of shells will help too - 2 at minimum

3 weeks 5 days ago - Commented on Newbie with calibration problem

+1
1
-1

Hi there, 

 

What printer are you using?

 

Best,

Maddie - 3D Hubs

1 month 1 day ago - Commented on Instant order to big...

+1
0
-1

Hi there, 

 

Communicating with your customer on the order page just as you have is the best in situations like these. 

 

Please feel free to reach out to us at support@3dhubs.com if there's anything we can help you with. 

 

Best,

Maddie - 3D Hubs

1 month 2 days ago - Commented on Under extrusion after 1mm

+1
0
-1

Hi there, 

 

It sounds like you have either a partial clog in the nozzle, or the heatsink fan on the hotend isn't working and you're having heat creep, causing a clog. Since it doesn't happen until a few layers in, I'd guess the second one. 

 

Best,

Maddie - 3D Hubs

Pages