moahmed

moahmed's picture
moahmed
@moahmedshanash
Member since

July 2017

2
Posts
#1538
14
Comments
#719
0
Upvotes
Followed tags

moahmed isn't following any tags yet.

3 months 5 days ago - Commented on Zcorp "wrong pci card"

+1
0
-1

dear :

         it was a problem with the flash drive, as i was fixing z-450 but the flash drive was including firmware for z-650, once i got the correct flash drive , the machine works perfect

sorry for delaying my responce

 

thanks

mohamed shanash

4 months 2 weeks ago - Commented on Z450 Network problems

+1
0
-1

Can you send me pic for your bios pages separately to show you what you need to change

4 months 2 weeks ago - Commented on Z450 Network problems

+1
0
-1

Can you send me pic for your bios pages separately to show you what you need to change

4 months 2 weeks ago - Commented on Zcorp 650 issue

+1
0
-1

My mobile number is 00201228088814
You can whatsapp on this number.

4 months 2 weeks ago - Commented on Z450 Network problems

+1
0
-1

Hello,
Please set all the ports in the bios to be AUTO
Do this and feed me back.
Thanks

4 months 3 weeks ago - Commented on Zcorp 650 issue

+1
0
-1

Thanks, any required support just contact me directly
Also let me know from where you get your supplies and spare parts?

4 months 3 weeks ago - Commented on Zcorp 650 issue

+1
0
-1

Thanks for your reply, i already solved the problem by enabling the ethernet port in bios and the problem solved without replacing the motherboard

4 months 3 weeks ago - Commented on Z450 Network problems

+1
0
-1

The problem i faced was in z650 with the old version of motherboard, i don't know which motherboard you have now, is it the new or the old version?
Anyway I enabled something related to the network ports in the bios.
Try to send me the bios pages to check

5 months 2 days ago - Commented on Zcorp "wrong pci card"

+1
0
-1

Thanks for your reply
Can you please send me how can i speak with 3d systems? I need there support urgently.

5 months 5 days ago - Posted a new Thread

2 different pci cards gives the same error
I have a problem with zcorp 450 printer, i changed the pci card, motherboard, flash drive but i faced a problem in booting up, when connecting the ebox to external screen it shows me "wrong pci card" I replaced the pci card by another one but the same error, Any recommendations.?

Pages